Дозвольте щиро привітати Вас з  професійним святом – День журналіста, яке  щороку відзначаємо відповідно  до  Указу Президента України 06 червня. Цього дня  у 1992 році в Брюсселі Національну спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів.

Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем першими дізнаватися про найактуальніші  та достовірні новини,  оперативно знайомити з ними громадськість. На сьогодні в  умовах повномасштабного вторгнення рф робота журналістів стала не тільки  надважливою, відповідальною, а й небезпечною, адже Ви –  бійці інформаційного фронту, на  якому  точиться не менш запекла боротьба, ніж на безпосередньому полі бою. Саме Ваші  інформаційні матеріали, аналітичні статті, інтерв'ю та включення з фронту стали тим потужним фронтом, що захищає країну від російських фейків, пропаганди. На жаль, серед  жертв російського агресора  і представники ЗМІ, які загинули  під час виконання професійних обов'язків, під час  захисту нашої держави у лавах ЗСУ, а також медійники, які стали цивільними жертвами російсько-української  війни.

      Цінуємо Вашу  працю!   Щиро вдячні за співпрацю! Бажаю Вам об'єктивності у творчості, натхнення, невичерпної енергії  у підготовці нових цікавих змістовних тем, творчих злетів та гарних репортажів!

          Щодня разом  наближаймо Перемогу на інформаційному фронті! Все буде Україна!

 

З повагою

Сухополов’янський сільський голова                                                                    Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису