Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  07 червня  2023 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  33 (позачергової)  сесії Сухополов’янської сільської за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1. На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

  1. Про звіт про виконання бюджету Сухополов’янської сільської  територіальної громади за І квартал 2023 року (код бюджету 2554900000).
  2. Про затвердження Програми соціального захисту та соціального забезпечення окремих категорій громадян Сухополов’янської сільської ради на 2022 – 2027 роки (в новій редакції).
  3. Про виплату матеріальної допомоги.
  4. Про затвердження статутного капіталу  комунального підприємства «Добробут» Сухополов’янської сільської ради.
  5. Про внесення змін до Програми ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Сухополов’янської сільської ради на   2022-2027 роки.
  6. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.
  7. Про внесення змін до рішення двадцять шостої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від  21.12.2022 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 2554900000).
  8. Про передачу майна для експлуатації та технічного обслуговування.
  9. Про продовження терміну дії  генеральних планів сіл Рудівка, Лісові Сорочинці, Погреби, Густиня.
  10.  Про припинення права оперативного управління майном КП «АРТ-С» Сухополов’янської сільської ради.
  11.  Про затвердження передавальних  актів.
  12.  Про передачу КП «Добробут» Сухополов’янської сільської ради в оперативне управління майна.
  13.  Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів органами місцевого самоврядування та установами, які утримуються за рахунок бюджету Сухополов’янської сільської територіальної громади (в новій редакції).
  14.  Про створення КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.          
  15.  Про Доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сухополов’янської сільської ради на 2023 рік.
  16.  Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок.

Також під час пленарного засідання сесії будуть розглянуті питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок; про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється; про внесення змін до договорів оренди землі тощо.

Фото без опису