Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  28 червня  2023 року о 10.30 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  34  сесії Сухополов’янської сільської за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1

На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

1. Про затвердження Програми з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат та інших заходів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки (в новій редакції).

2. Про внесення змін до «Програми додаткових пільг на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ, послуги зв’язку сім’ям воїнів, загиблих в Афганістані, АТО/ООС, особам з інвалідністю по зору та слуху 1і 2 груп на 2023-2027 роки».

3. Про виплату матеріальної допомоги.

4. Про затвердження Програми підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сухополов’янської сільської ради на 2023 рік.

5. Про внесення змін до рішення двадцять шостої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від  21.12.2022 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 2554900000).

6.Про погодження структури КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

7. Про внесення змін до рішення 18 (позачергової) сесії 8 скликання Сухополов’янської сільської ради «Про  затвердження детального плану території земельних ділянок».

8. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Сухополов’янської сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області.

9. Про перейменування вулиці в с. Охіньки Сухополов’янської територіальної громади.

10. Про звіт постійної комісії сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства.

11. Про звіт постійної комісії сільської ради з гуманітарних питань, прав людини, законності правопорядку, депутатської діяльності, етики та регламенту.

12. Про звіт постійної комісії з питань земельних відносин та природокористування.

Також під час пленарного засідання сесії будуть розглянуті питання щодо затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки; затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки.

Фото без опису