У зв’язку  зі  змінами адміністративно-територіального устрою, реорганізацією місцевих управлінь соціального захисту населення, які здійснювали повідомну реєстрацію колективних договорів,  відповідно до  ст.9  Закону України «Про колективні договори і угоди» та постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 року №115 «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів», розпорядженням   Сухополов’янського сільського голови  від 17 липня 2023 року  №91 «Про покладання обов’язків» виконання обов’язків повідомної реєстрації колективних договорів, змін та доповнень покладено на відділ юридичної роботи сільської ради.

Повідомна  реєстрації здійснюється безоплатно протягом 14 робочих днів з дня, наступного після надходження угоди (договору).

     Для повідомної реєстрації колективних договорів   сторонам угоди (договору) до Сухополов’янської сільської ради подається  супровідний лист, примірник угоди (договору) разом з додатками та з прошитими і пронумерованими сторінками у вигляді оригіналу паперового документа, або  у вигляді оригіналу електронного документа з  пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами.

           Відділ  юридичної роботи оприлюднює  на офіційному вебсайті Сухополов’янської  сільської ради у розділі «Повідомна  реєстрації колективних договорів»:

1) реєстр колективних договорів, змін і доповнень до них;

2) текст колективних договорів, змін і доповнень до них, за винятком інформації, доступ  до якої обмежений сторонами відповідно до закону або за їх  рішенням.

         Протягом строку дії до колективного договору можуть вноситися зміни і доповнення за взаємною згодою сторін в порядку, визначеному колективним договором. Зміни і доповнення у колективний договір підлягають повідомній реєстрації за вищевказаним Порядком.