Сухополов’янська громада  на постійній основі, вже традиційно співпрацює з громадською організацією ГО «Патріот Прилуки» у питанні збору і передачі  благодійної допомоги  та смаколиків нашим захисникам та захисницям   на передову.

На звернення голови ГО «Патріот Прилуки» Олександра Дуденка Сухополов’янська громада вчергове долучилася до благодійної волонтерської акції, присвяченої Дню Незалежності України, і 18 серпня  в Дідовецькому старостинському окрузі  відбулася передача посилки  на передову для наших мужніх та незламних захисників, які щодня відбиваючи атаки ворога, захищають нас, наближаючи  довгоочікувану Перемогу!

До збору допомоги з почуттям глибокої вдячності у вигляді продуктів харчування, консервації, смаколиків,  засобів особистої гігієни, засобів від   комах долучилися керівництво та працівники Сухополов’янської сільської ради, старости, депутати, суб’єкти господарювання,  жителі 19 старостинських округів та  адмінцентру громади.

Підтримуймо один одного, працюймо на перемогу, на захист України! Тільки разом ми – сила! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису