Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати працівників колективів  СП «Каштан Петролеум ЛТД», НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта», СО «Укрнафта Буріння» ПАТ «Укрнафта», Прилуцького відділення АТ «Оператор газорозподільної системи «Чернігівгаз» з професійним святом – Днем  працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, який щорічно відзначають відповідно до Указу Президента України у другу неділю вересня.   Вітаємо  працівників однієї з провідних галузей  економіки держави, чия праця заслуговує на величезне визнання, шану та повагу. Адже  Ви на сьогодні працюєте у   складних умовах, у період воєнного стану в державі, оперативно вирішуючи непрості  щоденні виклики. Щирі вітання  тим, хто працює в полях на свердловинах, тих, хто за пультом оператора, хто за комп’ютером у офісі, й окрема подяка тим, хто сьогодні зі зброєю на передовій. Ваш внесок у стабільну роботу енергетичної системи країни неможливо переоцінити. Запорукою таких результатів є професіоналізм і відповідальність кожного з вас. Цінуємо Вашу роботу, яка дає тепло, світло, рух. Те, що Ви робите це життя! Нехай у Вашому житті завжди було світло, тепло та затишок.  

Миру і Перемоги Україні, міцного  здоров’я, сил та добробуту вам і вашим родинам! Тримаймося  та  наближаймо Перемогу разом кожен на своєму фронті! Все буде Україна! Разом ми  сила!

 

З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                                                         Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису