Цьогоріч, 17 вересня 2023, в день доброти та  милосердя -  свята  Віри, Надії, Любові та матері їх Софії,  відзначаємо День усиновлення. У зв'язку з реформою церковного календаря в Україні день християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, з 2023 року відзначаємо 17 вересня. Президент України Володимир Зеленський 28 липня 2023 року  підписав відповідний Указ про перенесення Дня усиновлення з 30 вересня на 17 вересня.

       Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, а також  свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які при різних обставинах втратили свої родини. На території Сухополов’янської територіальної громади на сьогодні виховується 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  які перебувають під опікою/піклуванням у прийомних сім’ях. Ці родини дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло.

Дозвольте від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто  щиро привітати прийомних батьків та сім’ї  опікунів/піклувальників, які проживають на території громади,   та подякувати за тепло ваших сердець, любов, турботу та родинний затишок, якими ви наповнили кожне маленьке серце. Бажаємо батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, мирного неба, щоб у ваших домівках завжди панували  спокій, затишок  та любов. Нехай справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей! Будьте завжди під захистом  святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії!

Тримаймося разом! Все буде Україна!

 

          З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                        Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису