Війна обірвала ще одне молоде життя –  Сухополов’янська громада  втратила  ще одного  Захисника з  с.Пирогівці. Знову  біль, до якого не можна звикнути і не можна пробачити, який розірвав  серця ще одній родині, а також рідним, знайомим, усім, кому не байдуже, кому болить за долю України, за  кожного доньку чи сина, які, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора, віддають найцінніше – своє життя.

   28 вересня  2023 року очільник  Сухополов’янської  громади Денис Росовський,  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, посадовці, рідні, друзі, односельчани  провели в останню дорогу  нашого Героя з с.Пирогівці,  стрільця-снайпера  Котовича Артура Васильовича, який загинув  06 липня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу противника в районі населеного пункту Жереб’янки Василівського району Запорізької області.

Народився Котович Артур Васильович 31 жовтня 1992 року в м. Одеса. В дитинстві сім’я переїхала на проживання до м. Прилуки. Артур закінчив Прилуцьку загальноосвітню школу №13. Після закінчення школи вступив до Прилуцького гідротехнікуму на спеціальність «Електрифікація». Подальше навчання продовжив у Рівненському університеті водного господарства та природокористування. Працював в Прилуцькому РЕМ, тютюновій компанії, ТОВ «Алітоні». Артур по життю завжди був доброзичливим, веселим, швидким.

Наступного дня після початку повномасштабного вторгнення пішов до Прилуцького центру комплектування та соціальної підтримки і записався добровольцем до лав Збройних Сил України. Проходив військову підготовку в одній з країн Прибалтики. Служив стрільцем-снайпером механізованого відділення, механізованого взводу, механізованої роти, механізованого батальйону військової частини А4712. На жаль, серце Героя перестало битися  06 липня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу противника в районі населеного пункту Жереб’янки Василівського району Запорізької області.

Йому назавжди 30…

Поховали  Артура Котовича  на  «Алеї Героїв» (цвинтар Горова  Білещина) у м.Прилуки.  У скорботі залишилися: мама – Наталія Вікторівна; батько – Василь Олександрович; бабуся – Марія Федорівна; брати – Денис та Михайло; сини – Данило та Тимофій; дружина – Катерина. Смерть Артура – непоправна втрата для рідних, друзів, громади та всієї України.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя! Вічна пам'ять і слава Герою! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя керівництву ТОВ «Прилуцький хлібодар» та ТОВ «Агрікор Холдинг». Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису