Сплачуємо надвисоку ціну у боротьбі з жорстоким та підступним  російським агресором. Війна обірвала життя ще одного Героя з  с.Пирогівці Сухополов’янської громади.  Знову  біль, до якого не можна звикнути і не можна пробачити, який розірвав  серця ще одній родині.

    30 вересня  2023 року очільник  Сухополов’янської  громади Денис Росовський,  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, посадовці, рідні, друзі, односельчани  провели в останню дорогу  нашого Героя з с.Пирогівці, майстра ремонтного відділення бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення 2 штурмового батальйону в/ч А4010, солдата Бабенка Олександра Володимировича, який загинув 29 грудня 2022 року внаслідок штурмових дій противника в районі населеного пункту Нью-Йорк Донецької області.

 Бабенко  Олександр Володимирович народився 26 листопада 1985 року в місті Прилуки Чернігівської області. Виріс та проживав в багатодітній родині.  Навчався з першого по дев’ятий клас в загальноосвітній школі №1 міста Прилуки. Після закінчення школи в 2000 році вступив до Прилуцького професійного ліцею та отримав професію монтажник-зварник. Під час навчання приймав активну участь в житті ліцею. Після закінчення навчання в 2003 році був призваний до лав Збройних Сил України. Службу проходив в місті Чернігів.

У 2005 році переїхав з міста Прилуки до села Пирогівці Прилуцького району. З 2008 по 2016 роки працював монтером колії 4-го розряду робочого відділення  третього відділку Державного підприємства «Південна залізниця» міста Прилуки. У липні 2022 року добровільно пішов на захист держави та проходив службу майстром ремонтного відділення бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення 2 штурмового батальйону в/ч А4010. Загинув Олександр 29 грудня 2022 року внаслідок штурмових дій противника в районі населеного пункту Нью-Йорк  Донецької області. Саша був дуже доброю людиною, завжди був готовий прийти на допомогу всім кому вона була потрібна.

Про таких як Олександр говорять – «Людина з великої літери». Йому назавжди буде 37 років…

Поховали  Олександра Бабенка  на  «Алеї Героїв» (цвинтар Горова  Білещина) у м.Прилуки.  У скорботі залишилися мама  Бабенко Надія Василівна,  брат  Віталій,  сестри  Тетяна, Наталія та Катерина,  а також  5 племінниць та 6 племінників.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя! Вічна пам'ять і слава Герою! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя керівництву ТОВ «Прилуцький хлібодар» та ТОВ «Агрікор Холдинг». Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису