Сухополов’янська сільська рада цілеспрямовано продовжує надавати підтримку Збройним Силам України у боротьбі з агресором. На зверненням командування однієї з військових частин було придбано та передано автомобіль типу пікап «FORD F150» вартістю понад 276 тисяч гривень.

Наступним етапом було придбання обладнання для його укомплектування (Starlink, зенітний прожектор, планшет, радіостанція Motorola, зарядна портативна електростанція EcoFlow) на суму понад 151 тисяча гривень.

Все це стало можливим завдяки фінансовій підтримці народного депутата України Бориса Приходька, ТОВ "МХП-АГРО-С", БО БФ «МХП-ГРОМАДІ»,  ФГ «ФЕНІКС-АРТ», ФГ «Деметра Агро», ФГ «Волошка», працівників сільської ради, бюджетних установ, депутатів сільської ради, суб’єктів господарювання та небайдужих жителів громади.

Укомплектований автомобіль буде використовуватись для захисту об’єктів критичної інфраструктури, виконання бойових завдань із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії російської федерації.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису