За підтримки Національної поліції України поліцейські Чернігівської, Вінницької та Чернівецької областей спільно з міжнародними та волонтерськими організаціями об’єднали зусилля, щоб допомогти і підтримати тих, кому зараз найважче – дітям-сиротам і малечі, яка на війні втратила одного з батьків, а також сім’ям, які змушені були покинути свої домівки. Ці родини мешкають у прикордонній Чернігівщині, а тому потребують особливої уваги та піклування.

 

В рамках започаткованого поліцією благодійного проєкту «Від серця до серця» вдалося зібрати необхідну допомогу для майже 200 сімей, у яких виховуються понад 300 дітей.

Начальник поліції Чернігівської області Іван Іщенко:

Наша спільна мета – показати своїм прикладом, що підтримка та допомога один одному – це успішне майбутнє цілої держави.

Начальник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко:

Турбота і добрі справи – це потужна сила, яка дає відчуття захищеності родинам, які мешкають у прифронтових регіонах.

Начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло:

Допомагаючи постраждалим від бойових дій ми виконуємо наш святий обов’язок. А безпека, захист і створення гідних умов для кожної дитини – пріоритет для поліції.

Активну участь у акції також взяли благодійні фонди «Я допомагаю дітям» та «Із янголом на плечі», капеланський батальйон «Маріуполь», громадська організація справа Кольпінга в Україні, Чернігівський громадський комітет захисту прав людини.

Діючи як один злагоджений механізм, поліцейські та благодійники організували надання допомоги для постраждалих сімей у восьми куточках Чернігівської області.

Українські серця сповнені добром і любов’ю до ближнього. Тож підтримуючи і допомагаючи один одному ми здолаємо всі виклики і труднощі війни!

Фото без описуФото без описуФото без опису