29 грудня  2023 року   відбулося  засідання виконавчого комітету сільської  ради, під час якого було розглянуто  76 питань. Переважна більшість питань, ухвалених на  засіданні виконавчого комітету,   стосувалися надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Заслухавши  доповідь начальника служби у справах дітей сільської ради Лариси Грабини, а також  відповідно до поданих документів,  висновків оцінки потреб сімей, складених Центром соціальних служб Сухополов’янської сільської ради та  рішення комісії з питань захисту прав дитини Сухополов’янської сільської ради члени виконкому  одноголосно ухвалили відповідні рішення.

            З метою створення системи оборонних рубежів і позицій, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил України, сил територіальної оборони та сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення територіальної громади виконавчий комітет ухвалив рішення «Про організацію суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану на 2024 рік».

У ході засідання було ухвалено рішення щодо  встановлення  планових тарифів КП «ДОБРОБУТ» на послуги  з управління побутовими відходами на 2024 рік у населених пунктах Сухополов’янської сільської ради, для всіх категорій споживачів, на рівні цін, запропонованих виконавцем послуг з вивезення побутових відходів. Встановлені тарифи вводяться в дію  з 01 січня 2024 року: для населення - 155,83 грн. за куб. м., без врахування ПДВ (щомісячна плата за одного споживача  становитиме 30,00 грн.); для бюджетних організацій та установ - 166,02 грн. за куб. м. (без врахування ПДВ); для інших споживачів – 186,40 грн. за куб. м. (без врахування ПДВ).

У зв’язку з розширенням переліку послуг, що надає КП «ДОБРОБУТ», на засіданні також ухвалено рішення про встановлення  тарифів  на послуги для всіх категорій споживачів на рівні цін, запропонованих виконавцем послуг, відповідно до розробленої калькуляції,  а саме: вартість 1 години роботи по прибиранню снігу КП «ДОБРОБУТ» із залученням трактора  YTO NLX  1054,  в розмірі (без ПДВ): для населення – 819,09  грн.; для бюджетних організацій – 897,10 грн.; для інших організацій  – 975,11 грн.

Урахувавши клопотання АТ «Чернігівобленерго» Прилуцького РЕМ, члени виконавчого комітету сільської ради ухвалили рішення «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень», відповідно до якого  погодили Прилуцькому РЕМ Акціонерного Товариства «Чернігівобленерго» розчистку просіки від дерев, виключно в межах охоронної зони лінії електропередач (10 кВ) по обидві сторони лінії від крайніх проводів на території Мазківського старостинського округу № 9 Сухополов’янської сільської ради.

         Також на виконкомі  затвердили Перспективний  план роботи з військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів у Сухополов’янській сільській раді.

Члени виконавчого комітету працювали конструктивно та злагоджено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису