Сумна звістка вкотре пекучим болем відгукується в нашій громаді.   04 січня 2024 року  помер  відданий військовій присязі на вірність Українському народу  наш земляк, захисник із с.Рудівки (Рудівський старостинський округ)  –  молодший  сержант Тимошенко Петро Володимирович, який  народився 12 липня 1973 року в с.Рудівка, де закінчив школу,  і після служби в армії  працював у радгоспі села Рудівка.  

З  вересня 2014 року  по березень 2015 року  та з вересня 2015 року по травень  2016 року захищав Східні кордони України від російських окупантів у складі  в/ч В3231 та вч В2970 Збройних сил України. Пройшов гарячі точки у населених пунктах: Дебальцево, Зайцево, Бахмут.

Але, на жаль,  04 січня  2024 року  після тривалого лікування серце захисника не витримало…Йому назавжди 50…

Чин похорону відбудеться  о 10.00 у місцевій церкві в с.Рудівка, після чого захисника Тимошенка Петра Володимировича поховають  на місцевому кладовищі в с.Рудівка.

Смерть Петра Володимировича  – непоправна втрата для рідних, друзів та всієї України. Низько схиляємо голови у поминальній молитві та розділяємо горе родини. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять та безмежна вдячність захиснику за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять!

Фото без описуФото без опису