КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО- САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ надає первинну медичну допомогу всім мешканцям громади за наступними напрямками: загальна практика сімейна медицина, терапія, педіатрія.

Надаємо інформацію про  лікарів, місце та часи прийому, контактні телефони.

1  АМБУЛАТОРІЯ ЗПСМ ( м.Прилуки, вул. ЗЕМСЬКА, 7)

СТЕПАШКО НАТАЛІЯ ПЕТРІВНА, лікар загальної практики сімейної медицини.

 ЄФІМОВА МАРІЯ МИХАЙЛІВНА, лікар загальної практики сімейної медицини.

 ІВАНОВА  ОЛЬГА БОРИСІВНА, лікар загальної практики сімейної медицини. Часи прийому: понеділок- п'ятниця з 8.00 до 13.00.

Контактний телефон: 095 639 13 49

 ХУДОЛІЙ АННА ВОЛОДИМИРІВНА, лікар - педіатр

Часи прийому: понеділок - п'ятниця  з 13:15 до 15:00.

ГОРНАКЕВИЧ НАТАЛІЯ БОГДАНІВНА, лікар-педіатр .

Часи прийому: понеділок - п'ятниця

з 13:15 до18:00

Контактний телефон: 095 639 13 49

 

 АМБУЛАТОРІЯ ЗПСМ  с.Манжосівка,  вул.Героїв війни, 85.

ДЕЛІЯ  СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, лікар - терапевт.

КОРЯЧКО АННА ІГОРІВНА, лікар - терапевт.

Часи прийому: понеділок - п'ятниця

з 8:00 до 14:00

Контактний телефон: 0661774238

Звертаємо  особливу увагу.

  1.Пацієнти,які раніше мали декларації з цими спеціалістами можуть продовжити співпрацю шляхом передекларування. Для цього необхідно звернутись до свого лікаря або медичної сестри.

    2. Пацієнти, які не співпрацювали з лікарями  амбулаторії ЗПСМ раніше, але бажають заключити декларацію, повинні звернутись до лікаря особисто, або ж до медичного працівника в вашому населеному пункті (працівник ФП) та надати  свою контактну інформацію (ПІБ, дату народження, контактний номер телефону) та вказати ПІБ лікаря нашого закладу, з яким хочете заключити декларацію.

3. Пацієнти, які раніше взагалі не мали декларації з лікарем ПМД, але мають бажання задекларуватися, повинні особисто звернутися до лікаря з паспортом та ідентифікаційним кодом, у разі заключення декларації на дитину - зі свідоцтвом про народження дитини.

Додатково інформуємо!

    Фельдшерські пункти, що розміщені на території Сухополов’янської ОТГ є відокремленими підрозділами КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Сухополов'янської сільської ради та створені з метою надання долікарської медичної допомоги жителям, створення контакту пацієнт-лікар при можливості дистанційно, проведення профілактичної та роз'яснювальної роботи. ВАЖЛИВО!!!!! Щоб отримати долікарську та первинну медичну допомогу на місцях, необхідно заключити декларацію з лікарями КНП  «ЦПМСД» Сухополов'янської сільської ради.

Фото без опису