Пекучим болем та  гірким смутком війна, розв’язана цинічним  російським  агресором,  знову торкнулася Сухополов’янської громади –  забрала життя ще одного  захисника, нашого земляка, жителя села Колісники Колісниківського  старостинського округу громади.   05 січня 2024 року  відданий військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність  загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області Кудаш Максим Сергійович  - солдат, гранатометник 1 механізованого відділення 3  механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону  військової частини А1302, який був призваний на військову службу за призовом по мобілізації 15.06.2023 року Прилуцьким РТЦК та СП Чернігівської області.

Кудаш Максим Сергійович  народився 15 лютого 1994 року в с.Колісники Прилуцького району. Навчався спочатку  в Колісницькій школі, потім у Лісовосорочинській школі І-ІІІ ступенів. Далі з 01.09.2011 року по 18.01.2013 року навчався в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї за спеціальністю «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Водій автотранспортних засобів». Працював у ТОВ «Прилуцький хлібодар» слюсарем зерноочисних машин. Максиму назавжди 29 років… Він так і не встиг створити свою  сім’ю.

Низько схиляємо голови у поминальній молитві та розділяємо горе родини. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять Максиму, справжньому патріоту та захиснику України!

Царство Небесне українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Про дату і час  прощання з Героєм буде повідомлено пізніше.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без описуФото без опису