Україна у боротьбі з підступним, жорстоким та цинічним  російським агресором   втрачає своїх вірних синів і доньок, а рідні –  найдорожчих серцю людей. Сьогодні, 16 січня     2024 року,   очільник  Сухополов’янської  громади Денис Росовський,  секретар сільської ради Володимир Бобошко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, керуючий справами виконавчого комітету сільської ради Валентина Харченко, староста Колісниківського  старостинського округу Наталія Зуєва, посадовці сільської ради  разом із рідними,  побратимами, вчителями, друзями, односельцями  провели в останню дорогу Героя   та вшанували пам’ять  нашого загиблого землякаКудаша Максима Сергійовича, жителя села Колісники  (Колісниківський старостинський округ), солдата, гранатометника 1 механізованого відділення 3  механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону  військової частини А1302  Збройних сил України, який загинув  05 січня 2024 року відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою з російським агресором,  поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Кудаш Максим Сергійович  народився 15 лютого 1994 року в с.Колісники Прилуцького району. Навчався спочатку  в Колісницькій школі, потім у Лісовосорочинській школі І-ІІІ ступенів. Далі з 01.09.2011 року по 18.01.2013 року навчався в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї за спеціальністю «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Водій автотранспортних засобів». Працював у ТОВ «Прилуцький хлібодар» слюсарем зерноочисних машин. Максиму назавжди 29 років… Він так і не встиг створити свою  сім’ю. Поховання Героя відбулося  на сільському кладовищі у селі Колісники.

Сільський голова Денис Росовський  від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі  співчуття з приводу непоправної втрати  рідним,   близьким  загиблого, усім, хто знав Максима Сергійовича, поважав та любив. Війна забирає найкращих... Схиляємо голови у поминальній молитві та підтримуємо рідних у важку годину, поділяємо їх біль та горе.

Вічна пам'ять і слава Героям, які віддали найцінніше – своє життя, заради України та кожного з нас. Вони назавжди у наших думках,  молитвах… Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя!

Висловлюємо слова вдячності керівництву  ТОВ «Прилуцький хлібодар» за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису