Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особи трьох чоловіків, які у лісосмузі Ічнянської громади випиляли дерева породи клен. Знаряддя злочину, а також деревину та автомобіль для її перевезення вилучено.

17 січня в ході проведення відпрацювання з виявлення фактів незаконної порубки лісу поліцейські помітили в лісосмузі чоловіків, які розпилювали дерева та вантажили деревину в автомобіль.

Під час огляду ділянки лісосмуги правоохоронці виявили більше десятка свіжих пнів, а також підготовлені до вивозу колоди клена.

Особи, що перебували на місці події - троє чоловіків віком від 32 до 40 років - не надали поліцейським жодних документів, які б дозволяли порубку деревини.

Деревину, автомобіль та бензопилу поліцейські вилучили.

Відомості про подію слідчі поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Якщо Вам відомі факти незаконної порубки дерев, прохання сповіщати про це поліцію за телефоном «102». Будемо вдячні за співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без опису