Співробітники кримінального блоку Прилуцького районного відділу поліції викрили 44-річного прилучанина під час збуту чергової партії наркотичної речовини. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

У ході слідчих дій поліція Прилуччини встановила, що підозрюваний повторно незаконно збув наркотичну речовину «канабіс».

Поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника. В його оселі правоохоронці провели невідкладний обшук. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору (канабіс), насіння коноплі, ваги, готівку та інші речові докази причетності фігуранта до незаконної діяльності.

Усе вилучене поліція направила на експертизу.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (визначає відповідальність за вчинений повторно збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Триває досудове розслідування.

Фото без опису