Співробітники Прилуцького районного відділу поліції виявили в легковику 21-річного киянина 20 зіп-пакетів з розфасованими наркотиками. Сам водій перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

23 січня під час патрулювання м. Прилуки увагу групи реагування патрульної поліції привернула автівка, водій якої «дрифтував» на одній із вулиць міста. Поліцейські зупинили прихильника небезпечного стилю водіння для перевірки.

Під час розмови з водієм правоохоронці помітили у молодика явні ознаки наркотичного сп’яніння. 21-річний киянин зізнався поліцейським, що має у салоні наркотики.

Для з’ясування всіх обставин на місці події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Прилуцького райвідділу поліції.

В ході огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили 20 зіп-пакетів з білим порошком, зовні схожим на психотропну речовину. Речові докази направлено на експертне дослідження.

Поліція під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (визначає відповідальність за зберігання наркотиків або психотропних речовин). Згідно з нею, зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Крім цього, поліцейські склали відносно нетверезого водія адміністративні матеріали за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння

(ст. 130 Кодексу України про адіміністративні правопорушення).

Фото без опису