Співробітники Прилуцького районного відділу поліції викрили мешканця Варвинської громади, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про злочинну діяльність 26-річного чоловіка правоохоронці дізналися в ході проведення оперативних заходів. Також поліцейським вдалося встановити місце та час чергової зустрічі наркоторговця з одним зі своїх клієнтів.

Правоохоронці задокументували факт повторного збуту забороненої наркотичної речовини «канабіс» та провели обшук в оселі зловмисника. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили речові докази причетності фігуранта до незаконної діяльності.

Все вилучене поліцейські направили на експертизу.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (визначає відповідальність за збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальне покарання, передбачене законом за такі дії - до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Фото без опису