У зв’язку з численними зверненнями на урядову «гарячу лінію» щодо надання гуманітарної допомоги роз’яснюємо, що сільська рада не має можливості надавати гуманітарну допомогу, за якою масово звертаються на сьогодні заявники. Гуманітарна допомога, яка надходила до сільської ради відразу надавалася сім’ям та особам пільгових категорій (внутрішньо переміщеним особам та сім’ям, особам з інвалідністю, сім’ям, які виховують дітей, сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, родинам загиблих військовослужбовців).

У 2023 році в рамках проекту «МОМ в Україні, Програма з розповсюдження непродовольчих товарів та Програма загальних поставок» внутрішньо переміщені особи отримали непродовольчі товари: комплекти для утеплення – 21 шт., матраци 190*90 (16 шт.); кухонні набори (10 шт.).; NFI набори/ непродовольчі товари (12 шт.).

У січні 2024 року громадська організація  «Право на захист» надала особам з інвалідністю І-ІІ груп та ВПО твердопаливні брикети.

Гуманітарна допомога, яка надходить до сільської ради відразу надається тим визначеним  пільговим категоріям, як цього вимагають  організації, що надають гуманітарну  допомогу. Запевняємо, що в разі надходження гуманітарної допомоги, її отримувачі будуть повідомлені оперативно в обов’язковому порядку. Будьте пильні і довіряйте інформації, отриманій з офіційних джерел.

 Дякуємо за розуміння. 

Фото без опису