На виконання розпорядження Прилуцької районної військової адміністрації від 13.12.2023 №196 «Про утворення Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Прилуцькій районній державній адміністрації» та з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянні координації діяльності суб’єктів відносин з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності в  Сухополов’янській сільській раді буде створено Координаційну раду.

Члени Координаційної ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Персональний склад Координаційної ради формується за пропозиціями сільської ради, підприємств, установ, організацій, інститутів громадського суспільства.

Протягом чотирнадцяти календарних днів з дня оприлюднення оголошення про формування складу Координаційної ради уповноважена особа сільської ради, до повноважень якої належить реалізація державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, приймає та узагальнює надані пропозиції.

Пропозиції щодо включення до складу Координаційної ради подаються у друкованій формі за адресою м. Прилуки, вул. Київська, 220, к. 144 та в електронній формі - 04415867@ukr.net.

Фото без опису