Для пошуку роботи у службі зайнятості радять скористатися Єдиним порталом вакансій, який наразі налічує понад 200 тис. пропозицій від роботодавців країни.

Цей інформаційний ресурс акумулює вакансії Державної служби зайнятості та провідних сайтів з пошуку роботи. База оперативно оновлюється в онлайн режимі, отож містить виключно актуальні пропозиції. Користуватися цим сервісом можна з будь-якого мобільного пристрою, а пошук роботи здійснювати за областю, районом, громадою, галуззю.

Та це ще не все. Рекрутери служби зайнятості постійно «тримають руку на пульсі»: оперативно опрацьовують відгуки шукачів роботи на вакансії, які їх зацікавили, переглядають залишені ними резюме. І не дивуйтеся, якщо вам зателефонують зі служби зайнятості та запропонують сприяння у працевлаштуванні. Не поспішайте відмовлятися, бо рекрутери активно співпрацюють і з роботодавцями з метою вирішення кадрових проблем. Отож, шансів знайти роботу у вас стане більше.

Ефективність роботи рекрутерів обласної служби зайнятості оцінили партнери, зокрема менеджери сайту robota. ua – 6 фахівців отримали від них  спеціальні подарункові набори. А фахівчиня Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Олександра Кривенко тішиться подарунками від партнерів вже третій місяць поспіль. Каже: «Приємно, коли робота приносить результат. Власне, задля цього і працюємо».

                                       Світлана Шеремет, обласний центр зайнятості

Фото без опису