Заборонені наркотичні речовини правоохоронці виявили у жителя Прилук та мешканця Варвинської громади. За обома фактами поліцейські розпочали кримінальне провадження.

8 лютого під час патрулювання Варвинської громади поліцейські зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документів. Під час поверхневого огляду 45-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із сушеними стеблами та листям коноплі, а також подрібнену речовину зеленого кольору, схожою на канабіс.

Ще одного чоловіка із забороненими речовинами поліцейські викрили у Прилуках. Під час перевірки документів, чоловік зізнався правоохоронцям, що має при собі  наркотики. У нього поліцейські вилучили паперовий згорток, у якому знаходилася подрібнена речовина зеленого кольору (канабіс).

Слідчі під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до п’яти років обмеження волі.

Триває досудове розслідування.

Фото без опису