06 березня  2024 року   відбулося  засідання виконавчого комітету сільської  ради, під час якого було розглянуто  96 питань. Переважна більшість питань, ухвалених на  засіданні виконавчого комітету,   стосувалися надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Відповідно до поданих документів,  висновків оцінки потреб сімей, складених Центром соціальних служб Сухополов’янської сільської ради та  рішення комісії з питань захисту прав дитини Сухополов’янської сільської ради члени виконкому  одноголосно ухвалили відповідні рішення.

Заслухавши доповідь начальника фінансового відділу сільської ради Надії Мусійченко, члени виконкому внесли зміни до рішення сорок першої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 21.12.2023 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2024 рік» (зміни  бюджетних показників зумовлені   отриманням субвенції з обласного бюджету  в розмірі 460, 6 тис.грн. за рахунок залишку коштів  освітньої субвенції на придбання  мультимедійного обладнання до 5-6 класів закладів загальної середньої освіти; а також іншої субвенції  з обласного бюджету в сумі 18, 2 тис.грн. на реалізацію спільного з Всесвітньою  продовольчою програмою ООН  проєкту  щодо надання фінансової підтримки  закладів загальної середньої освіти для часткового забезпечення витрат  для організації гарячого харчування у 2023/2024 навчальному році учнів 1-4 класів (до переліку закладів  освіти, що беруть участь у проєкті, включено Білорічицьку ЗОШ І-ІІІ ст.; 363,0 тис.грн. на реалізацію заходів Програми з нормативно-грошової оцінки земель  промисловості на території сільської ради на 2024 рік; 120,0 тис.грн. на виконання  Програми  підтримки діяльності  12 ДПРЧ  третього Державного  пожежно-рятувального загону  Головного управління Державної служби  України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області  на 2024 рік; 100,0 тис.грн. на Програму благоустрою населених пунктів  сільської ради  на 2022-2027 рр. (обрізання та випилювання дерев) тощо.

  Розглянувши заяви жителів старостинських округів Сухополов’янської сільської ради з відповідними документами, члени виконкому ухвалили рішення   щодо виплати матеріальної допомоги.

З метою забезпечення надання послуг населенню з централізованого водопостачання ухвалено рішення щодо встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по ТОВ «Житлобуд-сервіс» за місцем  здійснення діяльності: с.Заїзд, с.Смош, с.Валки, с.Ряшки, с.Боршна, с.Погреби, с.Сухополова.

Для забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення контролю за видаленням зелених насаджень на території Сухополов`янської сільської ради  було надано  дозвіл на видалення зелених насаджень на території Канівщинського, Колісниківського, Малківського, Охіньківського, Піддубівського та  Смоського старостинських округів.

Члени виконавчого комітету також схвалили внесення змін до Програми ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.

     Були розглянуті питання  щодо  присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна,  надання дозволу на укладання та підписання договору оренди землі (додаткової угоди); щодо взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа  та  інші поточні питання.

Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та конструктивно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису