Сухополов’янська громада продовжує співпрацю з проєктом «ГОВЕРЛА». Заступник начальника фінансового відділу сільської ради Світлана Пятуніна взяла участь у першому відкритому діалозі громад та Державної аудиторської служби України «Забезпечення економічного добробуту територіальних громад шляхом реалізації державної  політики  у сфері державного фінансового контролю». За підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» понад 140 керівників фінансових органів і голів зі 100 громад, а також фінансистів з 11 обласних військових адміністрацій обговорили з  представниками Державної аудиторської служби України вимоги та нововведення держфінконтролю для запобігання бюджетним порушенням. Підтримка Проєкту спрямована на те, щоб громади мали необхідні інструменти та знання для реалізації своїх повноважень у межах реформи децентралізації та зусиль поствоєнного відновлення за сприяння Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Захід відбувся у рамках проєкту  USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Висловлюємо вдячність організаторам заходу  за дієву та важливу підтримку громади. Сподіваємося  на подальшу  плідну співпрацю.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису