Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

  1.  

Найменування замовника

Відділ освіти, молоді та спорту Сухополов’янської сільської ради

 

  1.  

Місцезнаходження замовника

17542, Україна, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, село Сухополова, вул. Чернігівська б. 32.

  1.  

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі

юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань

44017558

  1.  

Категорія замовника

3

  1.  

Назва предмета закупівлі

 Поточний ремонт протирадіаційного укриття Охіньківської ЗОШ I-III ступенів Сухополов’янської сільської ради, за адресою: вул. Шевченка, 21, с. Охіньки, Прилуцький р-н., Чернігівська обл.             

(Код ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні роботи)

  1.  

Вид процедури

Відкриті торги (з Особливостями)

  1.  

Ідентифікатор закупівлі

UA-2024-03-18-012023-a

  1.  

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат та визначення його очікуваної вартості у процедурі закупівлі здійснюється на підставі Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі були сформовані на підставі дефектного акту і визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів.

Технічна специфікація предмету закупівлі викладено у ДОДАТКУ 3 до Тендерної документації.

  1.  

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Необхідність проведення даного виду послуг зумовлена потребою ефективного використання вказаного приміщення для потреб захисту учасників освітнього процесу. Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до кошторису на 2024 рік та сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі. Замовник в даному випадку керується принципами здійснення публічних закупівель, а саме максимальна економія і ефективність.

Загальна кількість – 1 послуга

Джерело фінансування закупівлі: Місцевий бюджет

  1.  

Очікувана вартість предмета закупівлі

Відповідно до розрахунків вартості послуг проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на послуги, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 900000 грн. з ПДВ

  1.  

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про вартість послуг; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій. Відповідно до вказаної методики, при визначенні очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів.

        Згідно з «ПРИМІРНОЮ МЕТОДИКОЮ визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», затвердженою Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020   № 275, з урахуванням кошторисних призначень та проектно-кошторисної документації, очікувана вартість предмета закупівлі становить:  900000 грн 00 коп.

 

 

 

 

Уповноважена особа,                                                                                Тетяна УЛЯНИЧ

бухгалтер