10 квітня 2024 року Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський провів  в адміністративному центрі громади – с.Сухополова   особистий прийом громадян за участю керівників структурних підрозділів, установ, підприємств, депутатів сільської ради. Під час зустрічі  очільник громади Денис Росовський проінформував присутніх про проведену роботу у сфері  благоустрою (роботи по ліквідації ямковості на вулично-дорожній мережі, підсипанню вулиць і доріг піщано-щебеневою сумішшю, грейдерування ґрунтових доріг, вирівнювання дорожнього полотна, обкошування узбіч доріг комунальної власності); заходи у галузі освіти, медицини, соціального захисту, організації надання адміністративних послуг (відкриття у с.Сухополова ЦНАПу), пасажирських перевезень, призначення поліцейського офіцера громади, а також проінформував про реалізовані проекти   на території адміністративного центру -  с. Сухополова (с.Пирогівці, с.Полова,  с.Ярова Білещина, с.Білещина)  за підсумками  2023 року,  окреслив головні пріоритети та плани на 2024 рік.

Жителі у ході спілкування піднімали питання щодо необхідності продовження робіт по ремонту, підсипці та грейдеруванню доріг державної та комунальної власності; проведення освітлення; щодо обрізки дерев, вивезення ТПВ та  ліквідації стихійних сміттєзвалищ; випалювання сухої рослинності; щодо випилювання дерев на кладовищі в с.Полова; допомоги у врегулюванні водопостачання вул.Молодіжної в с.Сухополова; щодо розміру виплат за паї  суб’єктами господарювання; вжиття заходів щодо врегулювання пасажирських перевезень, зокрема щодо маршруту  автобуса №14, який забезпечував підвезення жителів  до районної та міської лікарень. Також жителями вищезазначених населених пунктів піднімалося питання щодо необхідності врегулювання питання з бродячими собаками на вулицях.  По  частині піднятих жителями питань сільський голова  та посадовці надали роз’яснення безпосередньо під час прийому,  решта –  взяті на контроль для вирішення. Щиро дякуємо місцевим жителям, які віднайшли вільний час та прийшли на зустріч. Працюємо для жителів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису