Життя не зупиняється, навіть, в умовах війни. Сухополов’янська громада - це наш великий дім, де лише згуртовано та пільними зусиллями ми можемо зробити його чистішім, охайнішим та красивішим.

З 1 квітня 2024 року  на території громади стартував весняний місячник з благоустрою території населених пунктів громади. Запрошуємо усіх жителів громади, суб’єктів господарювання активно долучитися до весняних робіт з благоустрою прибудинкових, прилеглих до них територій, паркових зон, вулиць, провулків тощо. Зокрема, розчищення чагарників, впорядкування будівельних матеріалів, дров, опалого листя, збирання сміття, щорічного ритуалу - висадки дерев, квітів, кущів тощо.

       Сьогодні, 05 квітня, у Заїздському старостинському окрузі  за особистої участі сільського голови Дениса Росовського, старости Заїздського старостинського округу Ніни Свистун, працівників старостату, закладів освіти,  культури, медицини, поштового відділення, соціальної сфери, були проведені  роботи по прибиранню від сміття узбіччя  дороги  в межах Заїздського старостату  по вул.Короткого на автомобільній дорозі регіонального значення Р 67 «Чернігів- Ніжин- Прилуки – Пирятин», а також виконані роботи по прибиранню стихійного сміттєзвалища на кільцевій розв’язці при в’їзді до Заїздського старостинського округу. Тут активно працювала сьогодні спеціалізована техніка комунального підприємства «Добробут»,  а також екскаватор  сільської ради, отриманий  Сухополов’янською громадою у рамках співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Дана дорога перебуває на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області.

Всі працювали у дружній та злагодженій  атмосфері заради єдиної мети  зробити  нашу громаду  чистою, охайною, затишною і комфортною для проживання її жителів та гостей!

Пам'ятайте: чиста громада – це показник культури її мешканців. Чистота та порядок залежить від кожного з нас! Не будьмо байдужими! Миру усім нам, а решту ми зможемо зробити самі, щоб наша країна стала ще кращою, ніж була! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису