Керівництво та посадовці Сухополов’янської сільської ради постійно працюють із жителями громади і для них, приділяючи увагу розвитку та благоустрою не лише адміністративного центру – с.Сухополова, а й населеним  пунктам старостинських округів, вживають заходи, щоб громада була територією комфортного проживання.

         У рамках проведення з 01 квітня по 30 квітня  весняного місячника з благоустрою на території населених пунктів Сухополов’янської сільської ради сьогодні, 16 квітня,  посадовці  Сухополов’янської сільської ради   взяли участь у роботах з благоустрою Заїздського старостинського округу громади було побілено вапняним розчином дерева вздовж автомобільної дороги по вул. Короткого у селі Заїзд. До робіт з підвозу необхідних матеріалів та води були залучені працівники та спеціалізована техніка комунального підприємства «Добробут» сільської ради.     

         Висловлюємо подяку кожному, хто сьогодні взяв участь у заходах з благоустрою! Ця традиція є дуже важливою для збереження природи та формування екологічної свідомості серед громадян.

Суботники на території громади продовжаться. Запрошуємо усіх жителів громади та її гостей активно долучитися до весняних робіт з благоустрою прибудинкових, прилеглих до них територій, паркових зон, вулиць, провулків громади. Благоустрій – це справа всіх і кожного! Спільними зусиллями зробимо нашу громаду затишною та  комфортною для проживання! Злагоди та миру всім нам! Тільки згуртовані і єдині ми –  сильні!  Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису