Сухополов’янська громада продовжує  продуктивну співпрацю з проєктом «ГОВЕРЛА». 25-26 квітня 2024 року  очільник Сухополов’янської громади  Денис Росовський і начальник відділу – державний реєстратор  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ірина Якименко взяли участь у навчально-практичному  тренінгу «Практика застосування  Закону України «Про адміністративну процедуру»: виклики для органів місцевого самоврядування, пошуки шляхів їх вирішення». На тренінг були запрошені  посадові особи місцевого самоврядування місцевих рад територіальних громад-партнерів Сумської та Чернігівської областей. У ході заходу учасники отримали як теоретичні, так і практичні знання щодо реалізації Закону України «Про адміністративну процедуру», що дозволить посадовим особам місцевого самоврядування застосовувати новації Закону на практиці.

Захід відбувся у рамках проєкту  USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI).  Висловлюємо вдячність організаторам заходу  за дієву та важливу підтримку та допомогу нашій громаді. Сподіваємося  на подальшу  плідну співпрацю.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису