Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про управління відходами», постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 року № 918 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», постановою Кабінету Міністрів України  від 08.08.2023 року № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами», розпорядженням Сухополов’янського сільського голови  «Про  оголошення конкурсу по визначенню виконавця послуг на здійснення операцій  із збирання та перевезення побутових відходів»    від   29 квітня  2024 року  № 54,  Сухополов'янська сільська рада оголошує конкурс по визначенню виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Сухополов’янської сільської ради:

Оголошення про проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Сухополов’янської сільської ради

1. Замовник:

Сухополов’янська сільська рада,  код  ЄДРПОУ – 04415867

 

2. Місцезнаходження:

Україна, 17542, Чернігівська область,  Прилуцький р-н, с. Сухополова,  вул. Чернігівська, буд.32.

 

3. Підстава для проведення конкурсу:

Розпорядження  сільського голови  «Про оголошення конкурсу на здійснення операцій  із збирання та перевезення побутових відходів»  від 29 квітня  2024 року  № 54

 4. Перелік послуг:

Збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів  Сухополов’янської  сільської ради.

 5. Місце та час проведення конкурсу:

Україна, 17500, Чернігівська область,  Прилуцький р-н, м. Прилуки.  вул. Київська, буд.220., каб.140

30 травня 2024 року о 10.00 год.

 

6. Прізвище, ім’я, по-батькові посадової особи, уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Тимошенко Оксана Леонідівна, головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій, секретар конкурсної комісії, тел. 380632073003 або   за тел.(04637)   5-05-50, ел. пошта - kornienko1010@ukr.net 

7. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з із збирання та перевезення побутових відходів:

Послуги повинні  надаватись на території  населених пунктів старостинських округів Сухополов’янської сільської ради, а саме: Заїздського,  Замістянського, Дідовецького, Валківського, Колісниківського, Лісовосорочинського, Погребівського, Піддубівського, Мазківського, Знам’нського, Охіньківського, Переволочнянського, Рудівського  старостинських округів та адміністративному центрі с.Сухополова і відповідних населених пунктах.

          Об’єктами утворення відходів  є приватні житлові будинки та багатоквартирні  житлові будинки, підприємства, установи, організації територіальної громади на вказаних територіях. Середня відстань вивезення твердих побутових відходів від об’єктів утворення відходів до полігону твердих побутових відходів становить 42 км.

 

8. Характеристика об'єктів утворення твердих побутових  відходів  за
 джерелами їх утворення
:

 

- 1898 будинків приватного сектору, 4747 осіб

- 11 багатоквартирних житлових  будинків, у тому числі 2 поверхових і вище житлових будинків, кількість мешканців становить 241 осіба;

- суб’єкти  господарювання, що здійснюють діяльність на  вище зазначених територіях громади – 25  одиниць;

-  протяжність вулиць становить- 321,54 км, із них 57,2 км - з твердим покриттям.

 

9. Способи, місце та дата отримання конкурсних пропозицій:

Конкурсні пропозиції надсилаються рекомендованим листом або особисто надаються в робочі дні: понеділок - четвер з 8.00 до 17.00 год., п’ятниця – з 8.00 до 15.45 год., перерва з 13.00 до 14.00 год. Кінцевий строк подання документів – 27 травня 2024 року за адресою: Україна, 17507, Чернігівська область,  м.Прилуки, вул. Київська, буд.220, каб 140  відділ економіки та інвестицій Сухополов’янської сільської ради.

Конкурсна пропозиція подається в письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою* в запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, назва послуги, на який подається пропозиція.

*Ця вимога не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством, за винятком оригіналів чи нотаріально завірених документів, виданих учаснику іншими організаціями (підприємствами, установами).

Конкурсна пропозиція повинна мати пронумерований реєстр наданих документів.

Конкурсні пропозиції реєструються організатором конкурсу протягом одного робочого дня з дати їх отримання в журналі обліку конкурсних пропозицій, про що повідомляється учасникам конкурсу на їх адреси електронної пошти, із зазначенням дати та порядкового номера реєстрації їх пропозицій.

                                                                              

Конкурсні пропозиції, що надійшли після закінчення строку їх подання, передбаченого конкурсною документацією, повертаються учасникам конкурсу без розгляду.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій шляхом подання організатору відповідної заяви у письмовій чи електронній формі.

10. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу, зокрема щодо наявності:  

  - заяви про участь у конкурсі;     

- завіреної копії Статуту;

- матеріально-технічної бази спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів, що утворюються в житловій забудові та на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих у межах вказаних територій Сухополов’янської сільської ради;  

- працівників відповідної кваліфікації;   

- досвіду роботи з надання певних послуг; 

- переліку документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам; 

- обсягу послуг;   

- калькуляції (розрахунку) ціни вивезення  1 м3 твердих побутових відходів.  

 

 Основні критерії оцінки конкурсних пропозицій на право вивезення твердих побутових відходів на території Сухополов’янської сільської ради:

     - ціна вивезення 1 м3 твердих побутових відходів;

     - наявність спеціалізованої техніки (одиниць);   

     - періодичність збирання та перевезення  твердих побутових відходів.

11. Місце та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:

Україна,  17500, Чернігівська область,  Прилуцький р-н, м. Прилуки,  вул. Київська.  буд.220, каб. 140, 30 травня 2024 року о 10.00 год.

 Додаткову інформацію щодо конкурсної документації чи/або порядку проведення конкурсу можна отримати: за телефонами (04637) 5-05-50 або  380632073003 або безпосередньо за адресою Сухополов’янської сільської ради.

Фото без опису