У ці надзвичайно складні дні випробувань для нашої держави  та українського народу на витривалість, усвідомлюємо  надвисоку ціну соборності та незалежності  України – незліченну кількість відданих життів  захисників і захисниць України, які, ризикуючи собою, демонструючи   відчайдушну згуртованість, готовність давати гідну  відсіч  ворогу, щодня наближаючи перемогу над російським агресором. Пам’ятати усіх, кого ворожі обстріли навіки вирвали з обіймів рідних, – обов’язок кожного з нас.

 Сухополов’янська громада має своїх янголів-охоронців – загиблих земляків-Героїв – учасників Антитерористичної операції/Операції об’єднаних сил та учасників заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на території України.

29 квітня 2024 року  відбулася зустріч сільського голови Дениса Росовського та посадовців сільської ради з родинами загиблих Героїв  Сухополов’янської громади, під час якої  були обговорені питання щодо  встановлення в центральній частині міста Прилуки, в межах площі Іоасафа Бєлгородського, металевих конструкцій – банерів Героям Сухополов’янської громади, які загинули захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, про що, ураховуючи звернення родин загиблих, ухвалено  рішення виконавчого комітету Прилуцької міської ради №112 від 16 квітня 2024 року «Про вшанування пам’яті захисників України».

          Також з членами родин Героїв було обговорено питання  щодо встановлення Почесної відзнаки Сухополов’янської сільської ради «Захисник  України – Герой Сухополов’янської громади», яке буде внесене на розгляд сесії сільської ради у травні 2024 року.

            Сільський голова повідомив про проведення заходів стосовно встановлення флагштоків з Державним Прапором України на кладовищах старостинських округів та адмінцентрі громади – с.Сухополова,  де  є місця поховань загиблих військовослужбовців.

Також у ході спілкування  члени родин Героїв мали змогу обговорити  інші поточні питання, адже керівництво та посадовці  сільської ради постійно  підтримують  родини  загиблих Героїв громади, кожне зі звернень яких розглядається у першочерговому порядку.

Вічна пам'ять і слава Героям! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису