«DECIDE: ВІДБУДОВА» – це ініціатива Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, що покликана допомогти громадам Чернігівської, Одеської та Полтавської областей у відновленні шкіл та облаштуванні шкільних укриттів. Зробили  перші кроки - надали обґрунтовану заявку, виграли й стали учасниками цього проєкту.

      02 травня тренери «DECIDE: ВІДБУДОВА» завітали до Сухополов'янського ліцею Сухополов'янської сільської ради  та провели для 25 ліцеїстів 7-11 класів тренінг з написання проєктів з облаштування  другої частини укриття  ліцею та використання його як освітнього хабу для потреб молоді. У важливому для забезпечення та створення безпечного середовища заході також взяли участь особисто очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський та начальник відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Тетяна Рева.

Ліцеїсти розпочали  роботу над 5 різними, але водночас цікавими проєктами. Серед них  діти ліцею оберуть найкращий шляхом голосування. Саме проєкт-переможець  буде втілено в життя під час облаштування і наповнення хабу Сухополов'янського ліцею в укритті в рамках ініціативи «DECIDE: ВІДБУДОВА».

Щиро дякуємо організаторам за змістовний, цікавий, насичений і продуктивний день. Ліцеїсти отримали безцінний досвід. Попереду – робота над завершенням написання проєктів. Причетність до важливої справи в команді надихає на нові креативні ідеї!

Далі буде…Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису