Сьогодні,  04 червня  2024 року,  у горі ще одна родина  захисника   Сухополов’янської громади Плавана Миколи Івановича з с.Погреби (Погребівський старостат)Очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський, керуючий справами виконавчого комітету Валентина Харченко, староста  Погребівського  старостинського округу Володимир Хоменко, посадовці сільської ради  разом із рідними,  побратимами, друзями, односельцями  провели в останню дорогу та вшанували пам’ять військовослужбовця з с.Погреби,  старшого солдата  в/ч В0941 Збройних Сил України Плавана Миколи Івановича, який проходив службу в навчальному центрі «Десна»,   серце якого зупинилося 02 червня  2024 року.

Народився Плаван Микола Іванович 12 листопада 1967 року. Закінчив 8 класів Погребівської  школи, потім 9-10 класи  Знам’янської загальноосвітньої школи. Далі служба в армії. Повернувшись в рідне село, працював трактористом, водієм в колгоспі  с.Погреби, у ТОВ «Агрофірма Миколаївка», у СФГ «Промінь».  З 2014 року  по 2015 рік перебував у зоні АТО/ООС,  добровольцем  ставши на захист Східних кордонів нашої держави від російського агресора. У 2015 році, отримавши посвідчення учасника бойових дій, був переведений і працював до сьогодні інструктором  по водінню БМП-1, БМП-2 в навчальному центрі «Десна» Чернігівської області (смт Десна»).

Був одруженим, мав дочку та сина, двох онуків. У глибокій скорботі залишилися без чоловіка дружина  Валентина, без батька син Олександр та донька Ольга, без дідуся два онуки, без  вірного друга та мужнього бійця рідні, друзі, побратими.

Сільський голова Денис Росовський висловив щирі співчуття  рідним  та близьким від імені депутатського  корпусу, виконавчого комітету Сухополов’янської  громади та надав матеріальну допомогу родині військовослужбовця.

Поховали  військовослужбовця на місцевому сільському кладовищі в с.Погреби Прилуцького району Чернігівської області.

  Передчасна смерть – це непоправне горе для рідних, близьких, друзів, колег. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини.

Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Миколу Івановича  назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій. Вічна пам'ять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису