Пекучим болем та  гірким смутком війна, розв’язана цинічним  російським  агресором,  знову торкнулася Сухополов’янської громади –  забрала життя ще одного  захисника з с.Миколаївка Погребівського старостинського округу, вірного друга та мужнього бійця, старшого солдата, навідника 2 гранатометного відділення  гранатометного взводу роти вогневої підтримки  1 батальйону оперативного призначення в/ч 3027 Національної гвардії України Яременка Олександра Сергійовича, який загинув 04 червня 2024 року   під час оборони смт Стельмахівка Сватівського району Луганської області, захищаючи до  останнього подиху   суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Олександр  так і не встиг створити свою сім’ю… Йому назавжди  24… У глибокій скорботі залишилися без сина мати  Яременко Валентина Григорівна  і батько Яременко Сергій Іванович, без брата Дмитро, без  вірного друга та мужнього бійця рідні, друзі, побратими.

       Сільський голова Денис Росовський  від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі  невимовні співчуття рідним та близьким Героя, усім, хто його знав, поважав та любив. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Вічна пам'ять Олександру, справжньому патріоту та захиснику України! Схиляємо голови у поминальній молитві та підтримуємо рідних у важку годину, поділяємо їх біль та горе.

Вічна  та світла пам'ять  Герою! Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях,  думках,  молитвах… Звертаємося до усіх згадати щирими словами та молитвами нашого земляка, який загинув за майбутнє України.

Про дату, час і місце прощання з Героєм буде повідомлено додатково. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без описуФото без опису