Завтра, 08 червня 2024 року, просимо разом з рідними, друзями, односельцями, побратимами,   віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу нашого земляка, який поклав своє життя за мир, свободу і незалежність України, військовослужбовця, захисника з с.Миколаївка Погребівського старостинського округу, вірного друга та мужнього бійця, старшого солдата, навідника 2 гранатометного відділення  гранатометного взводу роти вогневої підтримки  1 батальйону оперативного призначення в/ч 3027 Національної гвардії України Яременка Олександра Сергійовича, який загинув 04 червня 2024 року   під час оборони смт Стельмахівка Сватівського району Луганської області, захищаючи до  останнього подиху   суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Уся Сухополов’янська громада схиляє голови в глибокій скорботі, щиро співчуваємо рідним і близьким Героя.

Прощання з Героєм відбудеться об 11.00 в будинку Героя в с.Миколаївка. Поховають Героя на місцевому сільському кладовищі в с.Миколаївка Прилуцького району Чернігівської області.

Упокій Господи у царстві Божому душу нашого захисника, загиблого воїна Олександра! Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя! Вічна пам'ять Олександру!

Фото без опису