Україна у боротьбі з підступним, жорстоким та цинічним  російським агресором   втрачає своїх вірних синів і доньок, а рідні –  найдорожчих серцю людей.Сьогодні, 08 червня  2024 року,  секретар сільської ради Володимир Бобошко, керуючий справами виконавчого комітету сільської ради Валентина Харченко, староста Погребівського старостинського округу Володимир Хоменко разом з рідними, друзями, вчителями, односельцями, побратимами  провели в останню дорогу   військовослужбовця, захисника з с.Миколаївка Погребівського старостинського округу, вірного друга та мужнього бійця, старшого солдата, навідника 2 гранатометного відділення  гранатометного взводу роти вогневої підтримки  1 батальйону оперативного призначення в/ч 3027 Національної гвардії України Яременка Олександра Сергійовича, який загинув 04 червня 2024 року   під час оборони смт Стельмахівка Сватівського району Луганської області, захищаючи до  останнього подиху   суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Народився Яременко Олександр Сергійович  31 грудня 1999 року в с.Миколаївка Прилуцького району Чернігівської області. З 2007 по 2016 рік навчався у Погребівській ЗОШ І-ІІ ступенів. Потім навчався у Прилуцькому професійному  ліцеї. Після закінчення навчання працював у ТОВ «Агрофірма Миколаївка». З початком повномасштабного вторгнення, не вагаючись, у березні 2022 року  Олександр підписав контракт, ставши  на захист суверенітету, територіальної цілісності України та кожного з нас. Він  так і не встиг створити свою сім’ю… Йому назавжди  24…

У глибокій скорботі залишилися без сина мати  Яременко Валентина Григорівна  і батько Яременко Сергій Іванович, без брата Дмитро, без  вірного друга та мужнього бійця рідні, друзі, побратими.

Уся Сухополов’янська громада висловлює щирі  співчуття з приводу непоправної втрати  рідним,   близьким  загиблого, усім, хто знав Олександра Сергійовича, поважав та любив. Війна забирає найкращих... Схиляємо голови у поминальній молитві та підтримуємо рідних у важку годину, поділяємо їх біль та горе.

Вічна пам'ять і слава Героям, які віддали найцінніше – своє життя, заради України та кожного з нас. Вони назавжди у наших думках,  молитвах… Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя!

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя ТОВ «Агрофірма Миколаївка» та депутату Сухополов’янської сільської ради Олексію Івахненку. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису