У вівторок, 11 червня, команда Молодіжної ради Сухополов'янської громади на чолі з головою Ігорем Хоменком, заступником Артемом Андрющенком, секретарем Оленою Чамор та менеджером Миколою Дяденком - учасники Проєкту USAID "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад", що виконується IREX у партнерстві з ГО "Агенція антикризової підтримки", провели відразу 2 онлайн зустрічі з менторкою нашої команди Христиною Касрашвілі та головним керівником Проєкту Сергієм Яцковським. Під час цих онлайн зустрічей звірили терміни, етапи та поточний стан виконання домашнього завдання Проєкту за 2-м модулем, отримали необхідні консультації.

А вже в неділю, 16 червня, тією ж командою учасників Молодіжної ради зібралися офлайн в приміщенні райдержадміністрації задля продуктивної роботи з виконання домашнього завдання Проєкту. Зробили План молодіжної ініціативи за всіма вимогами та надали онлайн доступ до нього нашій менторці, розподілили завдання між учасниками команди, узгодили терміни та наступну зустріч.

Тож робота Молодіжної ради Сухополов'янської громади над Проєктом USAID "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад" триває.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису