З 19 по 21 червня 2024 року секретар Молодіжної ради Олена Чамор взяла активну участь у Всеукраїнському тренінгу для представників молодіжних консультативно-дорадчих органів у м. Рівне, організованому МінМолодьспорту України та ГО "Молодіжна платформа", та отримала відповідний Сертифікат про його успішне проходження.

У неділю Святої Трійці 23 червня Голова Молодіжної ради Ігор Хоменко приєднався до участі у відкритому благодійному заході на локації "Активні парки" Програми Президента України "Спорт для всіх" у м. Прилуки на дистанції 5 км зі Скандинавської ходьби. Здобув 2-е "срібне" місце, нагороджений Дипломом та пам'ятними медалями.

26 червня Голова Молодіжної ради Ігор Хоменко взяв активну участь у стратегічній зустрічі в рамках проєкту "ДРІМ 2.0" у м. Чернігів на базі Чернігівського обласного молодіжного центру.

29 червня Голова Молодіжної ради Ігор Хоменко взяв активну участь у Воркшопі для цільової групи представників/-ць молодіжних рад у м.Київ, організований та проведений Радою з молодіжних питань при Президентові України. Як єдиний представник саме сільських громад України, за методикою SWOT аналізу виділили слабкі та сильні сторони, виклики та перспективи Молодіжних рад в Україні, сформували пропозиції до органів вищої державної влади України в рамках Програми "Молодь 2035", поспілкувалися з народними депутатами України та анонсували наступну зустріч до Міжнародного Дня молоді.

У неділю 30 червня учасниця Молодіжної ради Сухополов'янської громади Олена Козленко взяла активну участь у Велопробігу до Дня Конституції України за маршрутом до зони відпочинку в с. Дідівці "ВелоМандри до дії!", та нагороджена Грамотою.

В цей же день зустрілися в одному із закладів командою Молодіжної ради для виконання об'ємного домашнього завдання Міжнародного Проєкту USAID "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад". Наприкінці місяця буде цілий ряд, як завжди, цікавих офлайн активностей, тож слідкуйте за новинами Молодіжної ради Сухополов'янської громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису