Як і анонсували попередньо, Молодіжна рада Сухополов'янської сільської ради підготувала цілу низку заходів з відзначення Міжнародного Дня молоді в громаді. Перший і наймасштабніший з них -  це традиційний патріотичний Велопробіг, цьогоріч проведений у п'ятницю, 9 серпня, під назвою "VeloЄднання". Учасники були як з Сухополов'янської громади, так із  сусідніх громад Прилуччини.

З офіційними словами відкриття привітання біля адмінцентру с. Сухополова до всіх учасників та присутніх звернувся Сухополов'янський сільський голова Денис Росовський, за особистого сприяння та підтримки якого відбуваються  велопробіги. Разом з головою Молодіжної ради Ігорем Хоменком також вони офіційно відкрили "ВелоТочку" - станцію велоремонту та насосу зі зручною велопарковкою на 4 місця, встановлену ще наприкінці червня цього року біля сучасного ЦНАПу с. Сухополова. Ця єдина на Прилуччині "ВелоТочка" - результат ґрантового міжнародного Проєкту USAID "ДРІМ" (Дієва робота ініціативної молоді, м. Чернігів), успішно реалізований Головою та заступником Молодіжної Ради Ігорем Хоменком та Артемом Андрющенком у грудні 2023 - лютому 2024 рр.

         Після офіційного відкриття Велопробігу  колона велосипедистів у супроводі машин Національної поліції та швидкої допомоги Червоного Хреста України рушила по маршруту  протяжністю 13 км до с. Заїзд. Більшість учасників Велопробігу складала саме молодь, як наша цільова аудиторія, та були й представники / -ці інших вікових категорій, зокрема найстаршим учасникам - 61 та 73 роки, наймолодшим - 11. Завершився наш Велопробіг Єднання в зоні відпочинку в с. Заїзд роздачею інформаційних матеріалів від Прилуцької міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України (голова Артем Александров) та  польовою кашею, іншими смаколиками.

      Висловлюємо слова щирої вдячності  директору комунального підприємства «Добробут» сільської ради Миколі Луцаку, інформаційним партнерам Телеграм каналу "Прилуки Оперативні", телекомпанії "ТБ Прилуки". Тож можна вважати, що цей Велопробіг "VeloЄднання" став одним з найкоротших, найактивніших,  організованих нашою Молодіжною радою!

      Принагідно запрошуємо долучитися до наших найближчих заходів та активностей, приурочених відзначенню Міжнародного Дня молоді в громаді

1) Благодійного онлайн збору Молодіжної ради на підтримку Сил Оборони та Безпеки України у партнерстві з Радою з молодіжних питань при Президентові України (посилання на Монобанку https://send.monobank.ua/jar/96pNXxKekw);

2) Публічного заходу зі звіту голови про діяльність Молодіжної ради та презентації результатів громадського моніторингу командою учасників Проєкту USAID "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад" - у вівторок 13 серпня 2024 р., Сухополов'янський БК, початок 12:00.

     Щиро вітаємо всіх причетних з прийдешнім Міжнародним Днем молоді!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису