Виконавчий комітет Сухополов’янської сільської ради (далі – Організатор) Оголошує  конкурс з  перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в межах Сухополов’янської сільської територіальної громади на маршруті с. Левки – с. Заїзд (через с. Сухополова та м. Прилуки)  (далі - конкурс).

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081(зі змінами), рішення виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради  від 09 серпня 2024 року №613 «Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів»

ПЕРЕЛІК

об’єктів конкурсу з  перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в межах Сухополов’янської сільської територіальної громади (у звичайному режимі руху)

 

№ пп

Найменування маршруту

Маршрут слідування, зупинки

Протяжність, км

Час відправлення з кінцевих пунктів (зворотні рейси) годин

Режим руху,

періодичність виконання перевезень

Кількість автобусів , їх пасажиромісткість (місць для сидіння пасажирів)

1

с. Левки – с. Заїзд

с. Левки, с. Колісники,

с.Сухополова, м. Прилуки (залізничний вокзал, поліклінніка, лікарня, м’ятно- дослідна станція)

 с. Заїзд

28

7.00 – 8.00

10.00 – 11.00

13.00 -14.00

17.00- 18.00

Звичайний по 3,5,6,7 днях тижня

 

2/18

 

 

 

 

 

 

Порядок та умови організації і проведення конкурсу з  перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в межах Сухополов’янської сільської територіальної громади  затверджено рішенням виконавчого комітету № 372 від 17 травня 2024 року  (розміщено на сайті Сухополов’янської сільської ради https://shp-gromada.gov.ua/ в рубриці офіційні документи) .

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – до 17-00 год. 02.09.2024 р. 

Документи на конкурс подаються до Сухополов’янської сільської ради за адресою: 17500, м. Прилуки, вул.Київська,220, відділ економіки та інвестицій. Режим роботи: з пн. – пт. – з 8-00 до 17-00. Перерва на обід – з 13-00 до 14-00.

Перелік документів для участі у конкурсі визначений ст. 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та п. 29 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає такі документи:

заяву претендента встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент;

анкету про участь у конкурсі;

відомості про автобуси, які будуть використовуватися на маршруті, разом з копіями сертифікатів відповідності та екологічності;

відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами. 

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах.

Конверт з позначкою «№ 1 », який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників.

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про перевезення пасажирів до 5 років, у разі відсутності в нього автотранспортних засобів, що відповідають Умовам – на 1 рік.

Видача бланків документів для участі в конкурсі здійснюється за адресою: м. Прилуки, вул.Київська,220, відділ економіки та інвестицій сільської ради (4-й поверх, каб.140 ) у час, визначений для прийому документів на конкурс, до кінцевого строку прийняття документів. Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки документів для участі в конкурсі, що затверджені Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Місце проведення конкурсу: м. Прилуки, вул. Київська, 220. Початок конкурсу – об 11-00 год. 12.09.2024 р.

 У разі відсутності керівника перевізника – претендента на конкурсі його інтереси може представляти особа, яка має довіреність, видану перевізником - претендентом.

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Необхідну інформацію про конкурс можна одержати за телефоном: (04637) 50550 або електронною поштою – kornienko1010@ukr.net

Фото без опису