У боротьбі з підступним, жорстоким та цинічним  російським агресором   втрачаємо  найдорожчих серцю людей… 06 вересня  2024 року  очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський,  секретар сільської ради Володимир Бобошко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, керуючий справами виконавчого комітету Валентина Харченко, староста Заїздського старостинського округу Ніна Свистун разом із рідними,  побратимами, друзями, односельцями  провели в останню путь Героя та вшанували пам’ять загиблого земляка, солдата Збройних Сил України Тесленка Володимира Вікторовича (1995 р.н.) з с.Заїзд (Заїздський старостинський округ).

         Тесленко Володимир Вікторович народився 28 січня 1995 року в с. Заїзд. У 2001 році пішов до 1 класу Заїздської ЗОШ І-ІІ ступенів. У 2006 році перейшов навчатися до м. Прилуки в ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 2. Після закінчення  школи  вступив до Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Івана Франка в м. Прилуки на спеціальність «фізичне виховання». Після коледжу - навчання в Державному вищому закладі «Переяслав-Хмельницький педагогічний університет», який закінчив у 2018 році. Працював за професією в Прилуцькій школі № 12. Потім працював у Польщі. Володимир мав активну громадську позицію, готовий прийти на допомогу, вболівав за всі питання, пов’язані з життєдіяльністю Заїздського старостату.

       22 травня 2024 року був мобілізований до Збройних Сил України.  31 серпня 2024 року помер солдат Тесленко Володимир Вікторович від поранення, отриманого під час виконання обов’язків військової служби із захисту Батьківщини при веденні бойових дій з підрозділами держави-агресора. Йому назавжди  29 років…Він так і не встиг створити власну сім’ю.  У глибокій скорботі залишилися батьки Володимира: Віктор Володимирович  та Антоніна Петрівна.

       Поховали  Героя  на сільському кладовищі у селі Заїзд  Прилуцького району Чернігівської області.

       Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської громади висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Вічна пам'ять Володимиру, справжньому патріоту та захиснику України! 

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя депутату сільської ради  Олексію Івахненку. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису