Сухополов’янська сільська рада цілеспрямовано продовжує надавати підтримку Збройним Силам України у боротьбі з агресором. Працюємо спільними зусиллями та реальними справами на перемогу, допомагаючи нашим мужнім захисникам та захисницям на передовій! 

До   сільського голови Дениса Росовського  звернулася одна з родин загиблого Героя-військовослужбовця Сухополов’янської громади з пропозицією надати фінансову допомогу на   підтримку  ЗСУ в сумі 200 тис.грн., що є великою честю і довірою для громади. Кошти  були передані особисто родиною Героя волонтеру  Вячеславу Мережку. Не зволікаючи, оперативно був закуплений автомобіль Kia Sorento вартістю 160 тис. грн для 36 окремої  бригади  морської піхоти на звернення  парамедика,  прилучанки,  голови громадської організації «Оберіг» Світлани Половецької. Автомобіль буде використовуватись для виконання  бойових завдань із стримання збройної агресії російської федерації, евакуації  військовослужбовців  та забезпечення медичної роти медикаментами і продуктами харчування. Залишок - 40 тис.грн. буде спрямований за призначенням на ремонт автівок наших військовослужбовців.

 У п’ятницю, 06 вересня 2024 року, автомобіль був переданий Світлані Половецькій сільським головою Денисом Росовським та   командою волонтера Вячеслава Мережка.

Приємно, що Сухополов’янська  громада на знак  вдячності за підтримку            отримала Прапор та Подяку  від 36 окремої  бригади  морської піхоти  за активну  громадську позицію, проявлену волонтерську ініціативу та підтримку військовослужбовців ЗСУ.

Доземний уклін та щира вдячність  родині Героя, котра виявила бажання та внесла свій внесок у наближення Перемоги над агресором. Також окрема подяка за потужну та самовіддану волонтерську діяльність Вячеславу Мережку та його команді! Тільки разом і згуртовано ми - сила!

Найщиріші, найтепліші слова підтримки, поваги та вдячності нашим відважним воїнам-захисникам, військовослужбовцям незламних ЗСУ, які мужньо та самовіддано на передовій, у найгарячіших точках, щодня, відбиваючи атаки ворога, наближають нашу Перемогу, захищають суверенітет та територіальну цілісність України та кожного з нас. Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису