Ще одне ім’я навічно вписане в історію нашої громади  загинув Герой-захисник, який віддав  найцінніше – життя, захищаючи  суверенітет та територіальну цілісність України.

17 вересня 2024 року очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський,   секретар сільської ради  Володимир Бобошко, керуючий справами виконавчого комітету Валентина Харченко, староста  Заїздського старостинського округу Ніна Свистун, посадовці сільської ради  разом із рідними,  побратимами, друзями, односельцями  провели в останню дорогу Героя та вшанували пам’ять загиблого земляка Ігнатушка Олександра Миколайовича, жителя села Заїзд Заїздського старостинського округу.

 Ігнатушко Олександр Миколайович народився 10 серпня 1991 року в  м. Прилуки. У 2009 році закінчив школу в м.Прилуки. Навчався добре, займався спортом, брав участь у спортивних змаганнях, на яких займав призові місця. Після школи відразу пішов працювати, оскільки потрібно було підтримувати родину. Проживав з мамою та сестрою. Розлучений, має сина.

 04 червня  2024 року був мобілізований до Збройних сил України. 12 вересня 2024 року загинув  в ході виконання бойового завдання внаслідок ворожого танкового обстрілу на Донецькому напрямку.  Йому назавжди  33 роки…  

        Поховали Героя на місцевому сільському кладовищі в с.Заїзд Прилуцького району Чернігівської області.

      Сільський голова Денис Росовський  від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі  співчуття  рідним і близьким загиблого. Ніщо і ніколи не заспокоїть серця після втрати  рідної людини. Це біль, який пронизує, який не вщухає і до якого ніколи не можна звикнути, якого не можна пробачити. Нехай душа воїна Олександра знайде вічний спокій і  стане ще одним Ангелом-охоронцем для нас, для  України!  Не пробачимо ворогу жодне втрачене життя… Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! 

        Висловлюємо слова вдячності ФОП Трепаченку Юрію Борисовичу за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя.

        Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису