Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики на офіційному сайті Сухополов’янської сільської ради  https://shp-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика» оприлюднюється проект регуляторного акта – проект рішення Сухополов’янської  сільської ради  Про затвердження «Положення про порядок встановлення земельного строкового сервітуту на території Сухополов’янської сільської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу.

Розробник: виконком Сухополов’янської сільської ради

Метою даного проекту рішення є: встановлення земельного строкового сервітуту для розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності із розрахунком плати за його користування, а також справляння плати за використання земель комунальної власності на умовах передбачених Положенням.

Зауваження та пропозиції щодо проекту вищевказаного рішення приймаються від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань у письмовому вигляді упродовж до 01 жовтня 2024 року на адресу: вул. Чернігівська, 32, с. Сухополова, Прилуцького району, Чернігівської області, 17542, або на поштову скриньку: 04415867@mail.gov.ua.