17 вересня 2024 року  на базі стадіону «Юність» відбувся відкритий чемпіонат м. Чернігів з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н. Вихованці  КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради завоювали 20 медалей різного ґатунку: 11 золотих, 6  срібних  і 3 бронзові.

      Чемпіонами  стали: Бабарика Гліб (200 м та естафети), Гриценко Ярослав (400 м та естафета), Файчак Микола (800 м та естафети), Веретеник Ігор (естафета), Паска Тагір (400 м), Кізім Дмитро (800 м),  Яценко Діана (800 м), Зінченко Діана (довжина).

    Срібні нагороди вибороли: Лисенко Марія (400 м та естафета), Александрова Каріна (естафета), Яценко Марина (естафета), Зінченко Діана (400 м та естафета).

    Бронзові медалі: Паска Тагір (100 м), Александрова Каріна (100 м та 200 м). За крок до медалей були Сребродольська Аріна, Сребродольська Владислава. Юні спортсмени  показали характер, волю, самовіддачу та жагу до перемоги.

Щиро вітаємо наших спортсменів та висловлюємо вдячність за належну підготовку  їх  тренерам В’ячеславу Зінченку,  Анатолію Куцу та Євгенію Жуку! Так тримати! 

        Дякуємо організаторам заходу за змагання, проведені на високому рівні. Окрема подяка  нашим мужнім  військовослужбовцям  ЗСУ за  можливість  брати участь у різних спортивних заходах. В єдності, згуртованості та  підтримці наша сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису