Сухополов’янська сільська рада цілеспрямовано на постійній основі  продовжує надавати підтримку Збройним Силам України у боротьбі з агресором. Наша допомога  воїнам-захисникам не перестає бути нагальною і потрібною, навіть навпаки - зараз ще більш необхідною.  

19 вересня 2024 року на території Канівщинського старостинського округу до Дня села було проведено благодійний захід – концерт Черкаського гурту «Крутий заміс», під час якого були презентовані пісні, присвячені нашим захисникам та захисницям - як авторські, так і кавер-пісні. Учасники заходу мали змогу переглянути виставки виробів та задонатити на ЗСУ. Всього під час заходу були зібрані  кошти в сумі 20 тис.362 грн., які  будуть передані на потреби ЗСУ.

Висловлюємо слова щирої вдячності за підтримку в організації заходу ТОВ «Агрікор Холдинг», Благодійній організації  «Благодійний фонд «МХП-ГРОМАДІ», колективу Канівщинського сільського клубу за креативну підготовку території  заходу, колективам установ, що працюють на території старостинського округу, учням школи, жителям села.

Наближаймо перемогу  разом кожен на своєму фронті!  Дякуємо усім, хто постійно долучається до збору допомоги для наших захисників, не перестає донатити, за кожну гривню, підтримку та побажання. Тільки в єдності наша сила!

Доземний уклін, найщиріші, найтепліші слова підтримки, поваги та вдячності нашим відважним воїнам-захисникам, військовослужбовцям незламних ЗСУ, які мужньо та самовіддано на передовій, у найгарячіших точках, щодня, відбиваючи атаки ворога, наближають нашу Перемогу, захищають суверенітет та територіальну цілісність України та кожного з нас.

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису