Продовжуймо допомагати армії, щоби наші захисники завжди відчували нашу безумовну підтримку! Одним з пріоритетних  напрямків роботи  Сухополов’янської громади – надання допомоги  захисникам та захисницям Збройних Сил України у боротьбі з російським агресором.

До сільської ради звернулися з проханням  придбати  генератор військовослужбовці з Сухополов’янської громади, зокрема з с.Манжосівка та с.Нова Тарнавщина, які проходять службу в зоні бойових дій на Запорізькому напрямку.

        Як результат,  оперативно було придбано та передано захисникам потужний дизельний генератор  та мастило  загальною вартістю 35 400 грн.,  завдячуючи зібраним коштам працівникам Сухополов’янської сільської ради, донатам  небайдужих жителів громади, які були зібрані під час проведення благодійних заходів у старостатах. Придбаний генератор  стане в нагоді захисникам при виконанні бойових завдань.

        Дякуємо усім, хто постійно долучається до збору допомоги для наших захисників, не перестає донатити, за кожну гривню, підтримку та побажання.  Окремі слова вдячності магазину «Інструмент» в особі ФОП Вячеслава Ісаєва  за співпрацю у придбанні генератора. Безмежно дякуємо та віримо в ЗСУ! Наближаємо перемогу разом! В єдності наша сила! Тримаймося та працюймо на  Перемогу разом! Все буде Україна!

Фото без опису