За ініціативи Президента України Володимира Зеленського розпочато реалізацію програми створення в регіонах платформ «Діалог влади та бізнесу». Новий формат системного та конструктивного діалогу влади і бізнесу на регіональному рівні дозволить вчасно реагувати на запити підприємців та підтримувати їх, формувати критично важливий в умовах війни пакет пропозицій загальнонаціонального рівня для розгляду на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

У межах цієї роботи будуть проводитися щотижневі відкриті зустрічі підприємців із представниками місцевої влади, на яких кожен отримає можливість донести до керівництва області та представників центральних органів виконавчої влади на місцях свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні, проблемні питання, які негативно впливають на розвиток підприємництва.

Головним завданням ініціативи є покращення економічного та інвестиційного клімату в області, збільшення кількості нових підприємств та розширення існуючих виробництв, покращення динаміки надходжень до місцевих бюджетів тощо.

Перша така зустріч з бізнесом відбудеться 18 жовтня 2024 року о 11:00. Тема заходу: «Виклики щодо людського капіталу, бронювання співробітників».

Для участі у онлайн-зустрічі представникам бізнесу необхідно попередньо зареєструватися через Google форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhWaegEcyb5zzQL_myRxgQOxfavX6 LxhQ8Fxq9wDK9T70ajQ/viewform?usp=pp_url